Produk Kami

Aplikasi

  • Concrete Pumps

    Pompa beton

    Pedaran pondok:

    Pompa beton seueur gunana, ngaleungitkeun seueur waktos anu sanésna nyéépkeun beban beurat bulak-balik ka daérah anu béda-béda dina situs konstruksi. Jumlah anu réa jasa pompa beton digunakeun mangrupikeun kasaksian kana épéktipitas sareng épisiénsi sistem. Kusabab sadaya proyek pangwangunan bénten, aya sababaraha jinis pompa beton anu sayogi pikeun ...

Produk unggulan

TENTANG KAMI

Didirikeun taun 2012, Beijing Anchor Machines Co., Ltd. ngagaduhan basis manufaktur di Hebei Yanshan City sareng kantor di Beijing. Kami fokus kana suku cadang pompa beton & mixer, sapertos Schwing, Putzmeister, Kyokuto, SANY, Zoomlion ogé nyayogikeun jasa OEM. Perusahaan urang mangrupikeun perusahaan terintegrasi dina produksi, pamrosésan, penjualan sareng perdagangan internasional…