Agitator Bantalan Schwing

Pedaran pondok:

Bagian Pompa Beton .Gang kualitas Ajitator anu pangsaéna pikeun Schwing OEM10061072 


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi Produk

Nomer bagian: S080102004
Aplikasi: Pompa Beton
Ukuran: Kénca
Garansi: 1 taun
Pakét Tipe


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami