Warta

  • BICES 2021 Beijing

    BESAR 2021 Beijing

      Mesin Konstruksi Internasional Cina Beijing ka-16, Mesin Bahan Bangunan sareng Mesin Pertambangan Pameran & Seminar Baheula didirikeun ku Menteri Mesin Cina di 1989 sareng ngayakeun unggal taun ti saprak éta, Mesin Konstruksi Internasional Cina Beijing, ...
    Maca deui
  • bauma reschedules due to COVID-19

    bauma reschedules kusabab COVID-19

      Tanggal anyar pikeun Bauma 2022. Pandemi ieu nyorong pameran dagang Jérman dugi ka Oktober Bauma 2022 bakal diayakeun dina Oktober, ti tanggal 24 dugi ka 30, tibatan kolokasi tradisional dina bulan April. Pandemi Covid-19 ngarayu para panitia pikeun nunda acara konci pikeun indus ...
    Maca deui
  • Concrete  Mixer Rollers

    Roller Campuran Beton

    Roller drum mixer beton mangrupikeun unit tina mékanisme gerak puter tina drum mixer beton. Tujuanana roller drum nyaéta pikeun ngadukung sareng ngajamin stabilitas kendang dina struktur konsol tukang. Roda kendang dipasang dina konsol tukang mixer beton dina jumlah 2 buah –...
    Maca deui
  • Reducer For Concrete  Spaying Equipment

    Reducer Kanggo Alat Beton Beton

       Mesin semprot beton ngamajukeun kelestarian ngalangkungan listrik listrik rendah sareng konsumsi bahan bakar, anu nguntungkeun pikeun klien. Mesin grouting nyemprot beton mangrupakeun leyuran ideu forpumping, ngalantarankeun sareng ngalamar rupa-rupa wangunan umum, siap campuran sareng khusus ...
    Maca deui
  • More spare parts and special sales are coming soon

    Langkung suku cadang sareng penjualan khusus badé sumping

    Maca deui
  • Concrete Hose

    Selang beton

    1. Sirah Pipa bertekanan tinggi ditingkatkeun kana pipa paduan mangan 37Mn5 anu terintegrasi kalayan lancar, sareng dilakukeun pangubaran quenching ngajantenkeun aranjeunna langkung nganggo-nolak. 2. Karét internal didamel tina kualitas n ...
    Maca deui
  • The 16th China Beijing International Construction Machinery, Building Material Machines  and Mining Machines Exhibition & Seminar

    Mesin Konstruksi Internasional Cina Beijing ka-16, Mesin Bahan Bangunan sareng Mesin Pertambangan Pameran & Seminar

    Baheulana diadegkeun ku Kamenterian Mesin Cina di 1989 sareng ngayakeun unggal taun sanés ti saprak éta, Cina Beijing Mesin Konstruksi Internasional, Mesin Bahan Bina sareng Paméran Mesin Pertambangan & Seminar (saterasna disebut salaku BICES) parantos ngembang ...
    Maca deui
  • The name card of the world’s stage industry 2021CICEE brand new start

    Kartu nami industri panggung dunya 2021CICEE mimiti énggal

    "Merek nasional" sareng kelas dunya 2021CICEE bakal diayakeun di konvensi internasional sareng pusat paméran changsha ti 19 dugi ka 22 Méi 2021, kalayan perkiraan luas paméran 250,000 méter pasagi, 200,000 ...
    Maca deui