News Produk

  • Reducer For Concrete  Spaying Equipment

    Reducer Kanggo Alat Beton Beton

       Mesin semprot beton ngamajukeun kelestarian ngalangkungan listrik listrik rendah sareng konsumsi bahan bakar, anu nguntungkeun pikeun klien. Mesin grouting nyemprot beton mangrupakeun leyuran ideu forpumping, ngalantarankeun sareng ngalamar rupa-rupa wangunan umum, siap campuran sareng khusus ...
    Maca deui
  • Concrete Hose

    Selang beton

    1. Sirah Pipa bertekanan tinggi ditingkatkeun kana pipa paduan mangan 37Mn5 anu terintegrasi kalayan lancar, sareng dilakukeun pangubaran quenching ngajantenkeun aranjeunna langkung nganggo-nolak. 2. Karét internal didamel tina kualitas n ...
    Maca deui