Tentang Kami

factory

Didirikeun taun 2012, Mesin Jangkar BeijingCo, Ltd ngagaduhan basis manufaktur di Hebei Yanshan City sareng kantor di Beijing. Kami fokus kana suku cadang pompa beton & mixer, sapertos Schwing, Putzmeister, Kyokuto, SANY, Zoomlion ogé nyayogikeun jasa OEM. Perusahaan urang mangrupikeun perusahaan terpadu dina produksi, pamrosésan, penjualan sareng perdagangan internasional.

Kami gaduh dua jalur produksi push-system dina siku frékuénsi panengah, hiji jalur produksi pikeun mesin hidrolik 2500T, pipa frékuénsi pipa frekuensi, sareng ngajalin flange masing-masing anu paling maju di Cina. Pikeun minuhan sarat anu béda pikeun palanggan, produk kami dirancang sareng diproduksi numutkeun China GB, GB / T, HGJ, SHJ, JB, American ANSI, ASTM, MSS, Japan JIS, standar ISO. Kami ngadegkeun tim anu dipercaya pikeun ngadukung pinuh ku sarat konsumén urang.

Kauntungannana

about_ico (1)

Reputasi Tinggi

about_ico (4)

Harga Pangsaéna

about_ico (3)

Kualitas dipercaya

about_ico (2)

Palayanan Profesional