2 ″ /2.5/3/4/5inch HD Flange Concrete Spraying Reducer Pipe

Pedaran pondok:

Pipa Pangurangan Kanggo Alat Nyemprot Beton 

 

 


Detil Produk

Tanda Produk

2 ″ /2.5/3/4/5inch HD Flange Pipa Pangurangan Kanggo Alat Nyemprot Beton 

 

IMG_3721

Kami ngahasilkeun sagala jinis mérek & ukuran pipa reducer. Ukuran umum tina pipa peredam beton nyaéta 6 ″ -5 ″ * 1200mm, 5 ″ -4 ″ * 1000mm, kandel biasana 7mm-8mm, Bahan 20 # atanapi 45Mn2, umur damel pipa reducer sami sareng pipa seamless st52. 

 

Anyar Ékonomis Putzmeister Beton Pump Reducer Pipe, Concrete Pump Tapered Pipe 

 

Spésifikasi:

Bahan: 20 # waja (Baja campuran atanapi lapisan dobel)

Beurat: 17kg (6mm kalayan flange SK)

Jenis flange: SK (HD, ZX, MF)

Hirupna réferénsi: 20.000-4,000CBM.

Jenis sambungan: jepitan 

 

 

Flange SK standar: 

Daptar pikeun pompa beton seuseueurna, sapertos Junjin, KCP, Sany, Zoomlion, Cifa, Putzmeister jsb. 

 

 

 HD flange Reducer: 

Seuseueurna dianggo pikeun Amérika Serikat, MEXICO, CANADA…

 

Fitur:

1. kaamanan
Outlet pipa didamel tina bahan paduan kakuatan tinggi sareng kakuatan tarikna langkung ti 600MPa, tekanan uji hidrostatik langkung ti 24MPa, langkung luhur tibatan standar industri domestik. Henteu ngabeledug dina standar kerja sareng ngajamin tahan abrasi tinggi.

2. Langkung Katerangan
Produk kami didamel tina paduan kualitas luhur, tabung waja kalayan Cep> 0,75% kalayan langkung endurace.

3. Ékonomis
Dibandingkeun sareng pipa tunggal sareng pipa keramik, pipa relayer dua kali kami ngirangan biaya dugi ka 30% -50%.

4. dipercaya

Alat-alat ngahasilkeun otomatis pinuh, kaasup motong otomatis tur mesin las, pemanasan otomatis, blasting na mesin nyemprot.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami