Beton Mixer Drum Roller Bare Roller

Pedaran pondok:

Beton Mixer Treuk Drum Roller Forged Bare Roller

 

 


Detil Produk

Tanda Produk

Roller drum mixer beton mangrupikeun unit tina mékanisme gerak puter tina drum mixer beton. Tujuanana roller drum nyaéta pikeun ngadukung sareng ngajamin stabilitas kendang dina struktur konsol tukang. Roller drum dipasang dina konsol tukang mixer beton dina jumlah 2 lembar - di kénca sareng di katuhu. Cincin gulung, anu mangrupikeun unsur strukturna kendang, mangrupikeun pangrojong utama tina mixer dina rol. Pikeun mixer kapasitas ageung dua kali, rol kendang dobel dianggo. Jarak lega antara rdrum rollers mastikeun posisi drum stabil.

Komponén rol pikeun mixer beton kecuali awak roller nyalira nyaéta: bantalan perumahan, bantalan rol, tutup, baju baud, pin, washers baud sareng kacang. Desain sareng géométri tina rol mixer beton nampilkeun rakitan ieu sareng résistansi tinggi pikeun ngamuat transfer bahkan dina kasus overloading mixer. Panerapan sareng pamariksaan biasa tina pelumasan mixer beton kalayan pelumas anu berminyak pikeun beban anu luhur nyegah péstasi ngagem bantalan dina majelis. Rol pikeun mixer beton nyalira biasana dijagaan ku sampul tambahan

 

Nomer Bagian OEM:

Schwing 30386702

Beck 40550

Buana 80357100

Terex 40830

Mcneilus 150440

 

  • Palsu gilinding
  • Bahan roller 40Cr
  • Panas permukaan roller diperlakukeun: karasa 50-55HRC
  • Bantalan awét di jero
  • Segel minyak kualitas luhur

 

NO. DIAMETER ÉKAL (MM) Jembar (MM) INNER DIAMETER (MM) Kalayan taktak ATAWA TANPA KURUNG
1 200 90 50 TANPA
2 200 102 25 Kalayan 
3 200 100 25 Kalayan 
4 248 120 38 Kalayan 
5 250 90 40 Kalayan 
6 250 90 35 TANPA
7 250 90 50 TANPA
8 250 100 50 TANPA
9 250 110 38 TANPA
10 250 110 50 Kalayan 
11 250 110 60 TANPA
12 250 120 38 Kalayan 
13 250 120 50 TANPA
14 250 120 60 TANPA
15 280 90 50 TANPA
16 280 90 35 TANPA
17 280 92.5 50 TANPA
18 280 95 50 TANPA
19 280 100 50 TANPA
20 280 110 50 Kalayan 
21 280 120 50 TANPA



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk