Ngayakeun Bolt Schwing

Pedaran pondok:

BBagian Bagian Beton Mutu ieu, Nyekel Bolt pikeun Schwing


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi Produk

Aplikasi: pompa beton
Garansi: 1 taun
Pakét Tipe

Fitur

1. bahan kualitas luhur, Super maké-tahan
2. Téknologi maju; Desain metik; Mantap sareng Terpercaya


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami