bauma reschedules kusabab COVID-19

bauma

 

Tanggal anyar pikeun Bauma 2022. Pandemi ieu nyorong pameran dagang Jérman dugi ka Oktober

Bauma 2022 bakal diayakeun dina Oktober, ti tanggal 24 dugi ka 30, tibatan kolokasi tradisional dina bulan April. Pandemi Covid-19 ngarayu para panitia pikeun nunda acara konci pikeun industri mesin konstruksi.

 

Bauma 2022 bakal diayakeun dina Oktober, ti tanggal 24 dugi ka 30, tibatan kolokasi tradisional dina bulan April. Tebak cing? Pandemi Covid-19 ngarayu para panitia pikeun nunda acara konci pikeun industri mesin konstruksi. Di sisi séjén, pameran dagang séjén milik dunya Bauma, anu dijadwalkeun di Afrika Kidul di 2021, nembé dibatalkeun.

 

1-960x540

 

Bauma 2022 ditunda ka Oktober. Pernyataan resmi

Hayu urang baca pernyataan resmi Messe München, dileupaskeun di akhir minggu kamari. «Mertimbangkeun waktos perencanaan anu panjang pikeun paméran sareng panitia dina pameran dagang panggedéna di dunya, putusanana kedah dilakukeun ayeuna. Ieu nyayogikeun peserta pameran sareng pengunjung dasar perencanaan anu aman pikeun nyiapkeun bauma anu bakal datang. Mimitina, bauma diayakeun ti 4 dugi ka 10 April 2022. Sanaos panyakit pandemi, réspon industri boh tingkat pesenanana luhur pisan. Nanging, dina sababaraha diskusi sareng konsumén, aya pangakuan anu tumuh yén tanggal April ngalibatkeun seueur teuing kateupastian dina pandangan pandemi global. Pendapat anu biasa nyaéta yén ayeuna sesah pikeun ditaksir naha perjalanan sadunya-anu penting pisan pikeun kasuksésan acara dagang-bakal ageung teu kahalangan deui dina waktos sataun.».

Sanés kaputusan gampang, numutkeun CEO Messe München

«Kaputusan pikeun nunda bauma sanés gampang pikeun kami, tangtosna», Saur Klaus Dittrich, Pupuhu sareng CEO Messe München. «Tapi urang kedah ngalaksanakeunana ayeuna, sateuacan paméré mimiti ngamimitian ngarencanakeun partisipasi na dina acara dagang sareng ngadamel Investasi anu saluyu. Hanjakalna, sanaos kampanye vaksinasi anu parantos diluncurkeun di sakumna dunya, teu acan mungkin pikeun ngaduga kapan pandemi bakal seueur dikendalikeun sareng perjalanan sadunya anu teu terbatas bakal tiasa dilakukeun deui. Hal ieu ngajantenkeun partisipasi sesah pikeun ngarencanakeun sareng ngitung pikeun boh paméré sareng anu datang. Dina kaayaan sapertos kieu, urang moal bakal tiasa nyumponan janji sentral kami yén bauma, pameran dagang terkemuka di dunya, ngagambarkeun sakumna spéktrum industri sareng ngahasilkeun jangkauan internasional sapertos henteu aya kajadian anu tiasa dibandingkeun. Barina ogé, édisi terakhir bauma ngabagéakeun pamilon ti langkung ti 200 nagara di panjuru dunya. Maka, kaputusanana konsisten sareng logis».

 

 


Pos waktos: Jun-04-2021