BESAR 2021 Beijing

QQ图片20210604121236

 

Mesin Konstruksi Internasional Cina Beijing ka-16, Mesin Bahan Bangunan 

sareng Paméran Mesin Seminar & Seminar

 

Baheulana diadegkeun ku Kamenterian Mesin Cina di 1989 sareng ngayakeun unggal taun sanés ti saprak éta, Mesin Beijing Konstruksi Internasional Mesin, Mesin Bahan Bina sareng Paméran Mesin Pertambangan & Seminar (saterasna disebut BICES) parantos tumuh tina aslina sareng téknologi anyar nunjukkeun janten salah sahiji pameran perdagangan internasional terkemuka pikeun konstruksi, ngawangun sareng mesin pertambangan di Asia kalayan langkung ti 1.000 peserta pameran ti 30 nagara sareng langkung ti 150,000 pengunjung ti Cina sareng pasar luar negeri.

 

Kaping sareng Jam:

14 Sep — 16th, 2021 9: 00—17: 30  

17 Sep, 2021 9: 00—15: 00

 

Tempat Pameran:   

Pusat Pameran Internasional Cina (Tempat Anyar)

 

Téma Expo:  

Digital, Cekap, Héjo sareng Terpercaya

 

 

QQ图片20210604121251

 

 


Pos waktos: Jun-04-2021