Schwing Piston Ram

Pedaran pondok:

Bagian Pompa Beton .Kualitas terbaik Piston Ram Schwing OEM10161863 OEM10161781 OEM101617564 OEM10161634

OEM10161980


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi Produk

Nomer bagian: S071618001- S071618005
Hirupna:> 20.000 m³
Aplikasi: Treuk Pompa Beton & Campuran
Pakét Tipe

Fitur

Kinerja sealing langkung saé, langkung tahan maké.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami