Schwing Bantalan Bantalan

Pedaran pondok:

Bagian Pompa Beton, Bantalan Dukungan Schwing (Pikeun AGITATOR HUB) OEM10061074

 


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi Produk

Nomer bagian: S080619006
Aplikasi: Hub Betong Agitator Hub
Ukuran: 155 X ID 72 XH 49MM
Garansi: 1 taun
Pakét Tipe


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami