Treuk Mixer Radiator

Pedaran pondok:

Radiator Series Pikeun Campuran Treuk


Detil Produk

Tanda Produk

Dina kadali saklar kontrol suhu, kipas éléktronik ngahasilkeun hawa tiis pikeun niiskeun minyak suhu luhur anu disababkeun ku sistem minyak ngalir kana suhu anu pas; samentawis éta, minyak hidrolik tiasa disaring ngalangkungan saringan teras lebetkeun sistem sirkuit minyak dina aksi pompa tekanan négatip

 

 

R

Modél anu lumaku Kipas angin Suhu kabuka sareng Tutup Kapasitas sistem minyak Ukuran inti
Campuran treuk tina 3m3 ~ 6m3 Spésifikasi kipas opsional Disaluyukeun 12L atanapi Customizable 1800x1200x160

(Ukuran Max tina inti)

Campuran treuk tina 7m3 ~ 12m3 18L atanapi Customizable
Campuran treuk tina 13m3 ~ 16m3 26L atanapi Customizable
Campuran treuk langkung ti 16m3 32L atanapi Customizable
 

 

 

KOMPONEN KUNCI
1. Pangukur tekanan vakum 2. Nyaring
3. Modul kaéngan 4. Kotak simpang
5. Suhu kontrol saklar 6. Bar-plate cooler minyak
7. kipas éléktronik

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk