Schwing Piston Kepala

Pedaran pondok:

Bagian Suku Cadang Pompa Beton, Kualitas Schwing Piston Kepala Terbaik DN125-80 DN120-80 OEM10017529 OEM10014323  pikeun Pompa Beton & Treuk Campuran


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi Produk

Nomer bagian: S060816003
Rengse: Moulding
Beungeut: Polesan
Ukuran: DN125-80 DN120-80
Aplikasi: Treuk Pompa Beton & Campuran
Garansi: 1 taun

Feature

Permukaan 1.Working ngagunakeun téknologi las overlaying kalayan bahan anti-maké tinggi.
2. bahan kualitas luhur, Super maké-tahan.
3. Téhnologi maju Desain anu taliti; Stabil sareng Terpercaya.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami